Υπηρεσίες

Nail café

Ο καφές είναι μια μεγάλη αδυναμία οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι πως διαλέξαμε για εσάς τα καλύτερα!

Soon

Τaf Direct Relationship Program

Mέσω του προγράμματος taf Direct Relationship, αναζητoύμε συνεχώς, τους καλύτερες καρπούς και σοδειές σε φάρμες ανά τον κόσμο, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ανώτερη ποιότητα του καφέ μας. Η επικοινωνία με τους παραγωγούς είναι άμεση και η αγορά του άφρυκτου κόκκου πραγματοποιείται απευθείας από την φάρμα που τον καλλιεργεί. Κάθε χρόνο επισκεπτόμαστε τις φάρμες αυτοπροσώπως επενδύοντας με αυτόν τον τρόπο σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους παραγωγούς.

Με αυτόν τον τρόπο, πέρα από το ότι διασφαλίσουμε ότι τα δικά μας κριτήρια ποιότητας συναντώνται σε όλη την διαδρομή από την καλλιέργεια του καφέ και την επεξεργασία μέχρι την αποθήκευση του, προσπαθούμε να στηρίζουμε και τους παραγωγούς καφέ και τις τοπικές κοινωνίες.

Ταυτόχρονα ποτέ δεν σταματούμε την αναζήτηση για νέα γευστικά προφίλ. Ταξιδεύουμε συνεχώς στις χώρες παραγωγής καφέ και κάνουμε ενδελεχείς έρευνες σχετικά με τους καφέδες που θα προμηθευτούμε, ώστε οι επιλογές που θα κάνουμε να είναι βασισμένες στα γευστικά προφίλ που θέλουμε να προκύψουν μετά την διαδικασία καβουρδίσματος.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδικασίας αναζήτησης είναι να προσφέρουμε καφέδες ανώτερης ποιότητας με εκπληκτικά αρώματα και γεύσεις στο τελικό φλιτζάνι.